Huur onze kracht

Swalmec beschikt over een vloot van meer dan twintig uiterst moderne en efficiënte boorinstallaties die meteen kunnen ingezet worden in steengroeven, in de bouwindustrie, civiele techniek, mijnbouw of openbare werken. Onze expertise van meer dan 60 jaar in deze sectoren maakt van Swalmec een betrouwbare en ervaren partner die met u meedenkt en u begeleidt bij de realisatie van al uw projecten. U vindt in ons aanbod ongetwijfeld de uitrusting die aan uw specifieke behoeftes voldoet. We stellen ons ruim arsenaal uitrustingen graag ter uwer beschikking, met of zonder gekwalificeerde operatoren die u met woord en daad bijstaan.

Klik op deze link om onze huurprijzen te bekijken.

Homme-machine
Force Techno NL

Swalmec biedt geavanceerde technologie op maat van uw specifieke behoeftes en voor de duur die nodig is voor de realisatie van uw project. En dit met of zonder gekwalificeerde en gecertificeerde Swalmec-operatoren.

Force Vive NL

Zo nodig kunt u beroep doen op onze gekwalificeerde operatoren die u on-site zullen bijstaan bij de realisatie van uw projecten. Welke ook de problematiek waaraan u het hoofd moet bieden, bieden wij u niet alleen onze van hoogtechnische apparatuur aan, maar het advies, training en technische ondersteuning van onze operatoren.

Force Frappe NL

Onze betrouwbare, robuuste en duurzame technologie stellen u in staat elk situatie te overwinnen. We stellen u een gamma pneumatische en hydraulische machines voor met diameters van 25 tot 508 millimeter, bepalend voor de efficiëntie van massa salvo.

Force Interv NL

Swalmec laat u niet in de steek. Bij defect, grijpen we meteen in op het terrein, en dit in een mum van tijd, t.t.z. in een tijdsspanne van minder dan drie uur ten einde de continuïteit en het succes van uw werkzaamheden te waarborgen.

Reactiemogelijkheid is gesloten